Grup d’agències immobiliàries, associades per treballar pel teu immoble

El grup neix arran de l’estreta col·laboració entre diverses agències del sector, i amb el fi d’aconseguir un servei excel·lent, un tracte proper, personalitzat i de confiança.

Compartim els encàrrecs de venda i actuem com a grup immobiliari per tal de maximitzar la satisfacció del client, aportar la nostra experiència i acompanyar-lo en tot el procés de compravenda.

Maximitzem el rendiment del teu immoble sumant oportunitats

Amb el Grup Aicat Pla de l’Estany, aportem a la gestió immobiliària una fórmula renovada, sumant la cartera de clients de les millors immobiliàries i augmentant l’afluència de visites al teu immoble. Treballem el nostre posicionament web per donar la màxima visibilitat al teu immoble, apostem pels grans portals immobiliaris, que ens faciliten arribar a un gran nombre de possibles compradors, més enllà de la comarca; apostem per les xarxes socials i estem en constant innovació amb les tecnologies i tècniques que s’utilitzen. Així mateix, som experts en donar valor afegit als immobles que gestionem, realitzant una sessió fotogràfica de la mà d’un professional, per aconseguir maximitzar l’atractiu del teu immoble, acompanyats de descripcions que ajuden a endinsar-te a la teva finca.

                            .