Banyoles - Casa unifamiliar al centre de Banyoles Ref. GI-241

Característiques

426 m2 Construïts 1069 m2 Parcel·la 8 Habitacions 3 Banys 1952 Any Estat

1.200.000 €
Descripció

Aquesta casa va ser edificada l’any 1952, amb una superfície construïda de 426 m2 i sobre una parcel·la de 1069 m2. Està situada en un a de les millors zones de Banyoles, al centre, a prop de tots els serveis i al mateix temps en una zona tranquil·la i a 10 minuts de l’estany.

La casa es distribueix en tres plantes més un subterrani, aquest,  destinat a la sala de màquines i amb dues sales diàfanes amb moltes possibilitats.

A la planta a peu de carrer hi trobem dues zones diferenciades, per un costat, el que seria la zona de dia original de la casa, amb una cuina, una sala d’estar, un bany i tres habitacions dobles. Per un altre costat, tenim la part més nova de la casa, el que era antigament el garatge, ha estat totalment reformat i reconvertit en una sala d’estar-menjador i cuina, amb accés directe a una gran terrassa i al jardí d’uns 750 m2 a través d’unes grans balconeres. Aquesta sala també disposa de llar de foc i lavabo.

Pujant a la primera planta, disposem de quatre habitacions dobles, un despatx, dos banys i una altra cuina, aquesta planta és també la que requereix més reforma i actualització.

Per acabar, pugem a l’altell, on trobem una sala diàfana d’uns 30 m2, amb sostres alts acabats amb uns bonics cairats de fusta i equipada també amb llar de foc, aquesta sala ens dona sortida a una gran terrassa d’uns 60 m2, amb unes vistes privilegiades de Banyoles.

Si bé estem parlant d’una finca que requereix certa reforma, també podem destacar la seva exclusivitat gràcies a la seva ubicació i tamany. No perdis l’oportunitat de venir a veure-la.

Equipament

  • Escala de Qualificació energètica
Consum Emissions
a més eficient
b
c
d
e
f 275 71
g menys eficient
Contacte