Serinyà - Casa amb jardí a tocar el centre de Serinyà Ref. 269

Característiques

140 m2 Construïts 301 m2 Parcel·la 70 m2 Útils 2 Habitacions 1 Banys 1969 Any Estat

210.000 €
Descripció

Atractiva casa de dues plantes, cantonera i amb una gran parcel·la privada destinada a jardí. La casa disposa d’una entrada principal amb una gran zona exterior a la part principal, una entrada distribuidor, on per una banda trobem les dues habitacions dobles i per altra banda, trobem la zona de dia, on hi ha una acollidora i àmplia sala d’estar – menjador amb sortida directe a una terrassa fantàstica, molt assolellada i la cuina, amb moltes possibilitats i que connecta directament amb la sala d’estar – menjador. Finalment i també en aquesta zona, trobem el bany complert.

A la planta baixa de la finca, que hi podem accedir pels laterals de la casa, hi trobem a dia d’avui una gran sala equivalent als mateixos m2 que la zona habilitada de la casa, és a dir, uns 70m2, i molt polivalent. Actualment hi ha la sala de la caldera i diferents espais per a guardar-hi objectes.

Aquesta zona, disposa d’un porxo i connexió directe al jardí, un jardí allargat d’uns 200 m2 aprofitables. Molt tranquil i amb opcions de convertir-ho en jardí habilitat, hort, etc. A dia d’avui està com es pot apreciar a les fotografies.

Hi ha la possibilitat de comprar una part més de parcel·la rústica al costat d’aquest jardí, d’aproximadament 100 – 150m2. Per més informació sol·licitar-ho.

Casa de dues plantes, molt ben situada, en una zona tranquil·la i a 1 minut del centre del poble caminant, assolellada, acollidora i amb diverses possibilitats segons les preferències.

Per més informació, no dubteu a consultar-nos.

Equipament

  • Cuina
  • Menjador
  • Terrassa
  • Calefacció
  • Assolellat
  • Jardí
  • Escala de Qualificació energètica
Consum Emissions
a més eficient
b
c
d
e
f
g menys eficient
Contacte