Sant Gregori - Casa aïllada a Sant Gregori Ref. 1075

Característiques

276 m2 Construïts 2501 m2 Parcel·la Piscina 2 Pàrquing 4 Habitacions 1989 Any Molt bé Estat

610.000 €
Descripció

Aquesta bonica casa està situada en una urbanització de Sant Gregori, a menys d’un quilòmetre del nucli urbà, perfectament comunicada a través d’una via verda amb la qual podem arribar de manera còmoda al centre del poble, sigui a peu o amb bici.

La casa es va alçar l’any 1989 sobre una parcel·la urbana de 2.501 m2 amb una superfície construïda de 276m2 i una piscina de 42 m2.

La distribuïm en tres plantes. Planta semisoterrani, planta pis i planta primera.

A la planta semisoterrani hi tenim el garatge amb capacitat per dos cotxes, un bany i la sala de màquines, amb la distribució d’ACS i calefacció amb dipòsit acumulador per energia solar i de la llar de foc i un descalcificador.

A la planta pis hi trobem la zona de dia, amb una sala d’estar menjador a dos nivells. La sala d’estar disposa d’una llar de foc equipada amb un circuit d’aigua per l’aprofitament de la seva energia enviant-la al dipòsit d’ACS i calefacció ja mencionat. Els sostres de la zona de menjador són especialment alts, ja que comuniquen amb el distribuïdor de la zona de nit, donant així molta amplitud i llum a l’espai.

Avançant per la zona de dia, ens trobem amb una cuina independent, amplia, molt ben conservada i prou espaiosa per a menjar-hi a dins. El mateix distribuïdor que ens porta a la cuina, també ens porta al rentador i ens dona accés a la zona de terrassa i barbacoa, aquesta ben protegida per un porxo d’obra. Aquesta planta la completen una habitació doble, amb dues portes d’accés i un bany.

Pujant les escales, anem a la zona de nit, que disposa d’un gran bany complet i tres habitacions dobles, totes elles amb armaris encastats. En el distribuïdor també hi ha sortida en una terrassa amb unes fantàstiques vistes a la muntanya.

Parlant ara de l’exterior de la finca, tenim tot el necessari per gaudir-lo plenament. La ja mencionada terrassa amb zona de barbacoa que hi accedim des de dins de la casa és la que dona pas a la resta del jardí. Darrere hi ha una zona boscosa que ens aporta intimitat. Baixant una mica pel terreny a la dreta de la terrassa hi trobem una llosa de formigó amb una cistella de bàsquet, aquest espai s’utilitza també com un gran menjador exterior ja que queda ombrejat de manera natural pels arbres que l’envolten. Un xic més avall, trobem la piscina d’aigua salada.

Cal destacar les magnífiques vistes que ens aporta l’exterior de la casa i la bona orientació cap al sud per poder gaudir de moltes hores de sol.

És important remarcar que l’any 2015 es van fer obres importants a l’habitatge, millorant entre altres coses, l’aïllament de portes i finestres i instal·lant terra radiant a la planta baixa. Aconseguint com a resultat, una certificació energètica A

Si estàs buscant una casa impecable apunt per entrar-hi a viure i eficient energèticament, sens dubte aquesta és una molt bona opció. També destacant la tranquil·litat de la situació i la proximitat amb el nucli urbà.

Equipament

  • Escala de Qualificació energètica
Consum Emissions
a més eficient 5.51 0.93
b
c
d
e
f
g menys eficient
Contacte